ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

FALSE
GRID_STYLE

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

ΑΓΟΡΑ

Στην αγορά του Ναυπλίου θα βρείτε ότι υπάρχει σε όλες τις μεγάλες πόλεις και προϊόντα της τοπικής παραγωγής. Χωροταξικά η αγορά χωρίζ...

Στην αγορά του Ναυπλίου θα βρείτε ότι υπάρχει σε όλες τις μεγάλες πόλεις και προϊόντα της τοπικής παραγωγής.
Χωροταξικά η αγορά χωρίζεται σε δύο τμήματα, στην παλιά πόλη με άξονες τις οδούς Αμαλίας και Μεγάλο Δρόμο και τη νέα πόλη με άξονες αντίστοιχα τις οδούς Άργους και Ασκληπιού.
Σημαντικοί δρόμοι που ενώνουν εμπορικά το παλιό με το νέο Ναύπλιο είναι η Σιδηράς Μεραρχίας και η Μπουμπουλίνας.
Στην αγορά της παλιάς πόλης κυριαρχούν τα καταστήματα αναμνηστικών, δώρων, λαϊκής τέχνης, κοσμηματοπωλεία, πρώτης ανάγκης και μοντέρνα ένδυσης και υπόδησης.
Στη νέα πόλη θα βρείτε τα πάντα από πολυκαταστήματα, εμπορικά, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη, παροχής υπηρεσιών, ειδών ομορφιάς και ότι παρέχει το σύγχρονο shopping.
Παντού θα βρείτε φούρνους και γλυκά που έχουν τις δικές τους σπεσιαλιτέ αλλά και καταστήματα με αγνά παραδοσιακά προϊόντα.
Στην παλιά πόλη υπάρχουν ιδιαίτερες δημιουργίες με φαντασία και μεράκι που θα σας κάνουν να αγοράσετε για σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Δείτε τις προτάσεις μας και είμαστε σίγουροι ότι κάτι θα βρείτε τουλάχιστον για να τις επισκεφτείτε και γιατί όχι να κάνετε και τις αγορές σας.

Οι φωτογραφίες είναι του φίλου Ναυπλιώτη Τάκη Βασιλείου...